اسلاید شو

سفارش تبلیغ
صبا ویژن
طول ناحیه در قالب بزرگتر از حد مجاز
گیف تصویری خطرات ماندن اب در گوش به مدت طولانی
دسته بندی وکتور
فرمت فایل zip
حجم فایل 107 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 1
گیف تصویری خطرات ماندن اب در گوش به مدت طولانی

فروشنده فایل

کد کاربری 14488

گیف تصویری خطرات ماندن اب در گوش به مدت طولانی/با سلام و احترام و خسته نباشید از اینکه فروشگاه ما را برای خرید محصولات اینترنتی خود انتخاب نموده اید از شما سپاسگزاریم"با تشکر"

 


اولین دیدگاه را شما بگذارید

  

گیف تصویری ذهن زیبا
دسته بندی وکتور
فرمت فایل zip
حجم فایل 114 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 1
گیف تصویری ذهن زیبا

فروشنده فایل

کد کاربری 14488

گیف تصویری ذهن زیبا/با سلام و احترام و خسته نباشید از اینکه فروشگاه ما را برای خرید محصولات اینترنتی خود انتخاب نموده اید از شما سپاسگزاریم"با تشکر"

 


اولین دیدگاه را شما بگذارید

  

گیف تصویری اسیب دیدن زانو با ترد میل
دسته بندی وکتور
فرمت فایل zip
حجم فایل 139 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 1
گیف تصویری اسیب دیدن زانو با ترد میل

فروشنده فایل

کد کاربری 14488

گیف تصویری اسیب دیدن زانو با ترد میل/با سلام و احترام و خسته نباشید از اینکه فروشگاه ما را برای خرید محصولات اینترنتی خود انتخاب نموده اید از شما سپاسگزاریم"با تشکر"

 


اولین دیدگاه را شما بگذارید

  

گیف تصویری جدیدترین امار ایدز
دسته بندی وکتور
فرمت فایل zip
حجم فایل 154 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 1
گیف تصویری جدیدترین امار ایدز در ایران

فروشنده فایل

کد کاربری 14488

گیف تصویری جدیدترین امار ایدز/با سلام و احترام و خسته نباشید از اینکه فروشگاه ما را برای خرید محصولات خود انتخاب نموده اید از شما سپاسگزاریم"با تشکر"

 


اولین دیدگاه را شما بگذارید

  

عنوان پروژه بررسی موتور های القایی (آسنکرون) و روش های راه اندازی آنها فرمت فایل اصلی doc قابل ویرایش با نرم افزار ورد تعداد صفحات 117 شرح مختصر پروژه با توجه این موضوع که امروزه راه اندازی موتورهای الکتریکی علی الخصوص موتورهای آسنکرون (القایی) یکی از مسائل و دغدغه های بزرگ کارخانه های صنعتی و شرکت های تولیدی و نیز تولید کنندگان نیروی
دسته بندی برق
فرمت فایل doc
حجم فایل 2557 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 117
دانلود فایل ورد(Word) پژوهش بررسی موتور های القایی (آسنکرون) و روش های راه اندازی آنها

فروشنده فایل

کد کاربری 14482

عنوان پروژه : بررسی موتور های القایی (آسنکرون) و روش های راه اندازی آنها

فرمت فایل اصلی : doc قابل ویرایش با نرم افزار ورد

تعداد صفحات : 117

شرح مختصر پروژه : با توجه این موضوع که امروزه راه اندازی موتورهای الکتریکی علی الخصوص موتورهای آسنکرون (القایی) یکی از مسائل و دغدغه های بزرگ کارخانه های صنعتی و شرکت های تولیدی و نیز تولید کنندگان نیروی برق و شرکت های وابسته میباشد در این پروژه به بررسی برخی از این راه اندازها می پردازیم و محاسن و معایب آنها را مورد بررسی علمی قرار میدهیم.

موتورهای القایی AC عمومی ترین موتورهایی هستند که در سامانه های کنترل حرکت صنعتی و همچنین خانگی استفاده می شوند.طراحی ساده و مستحکم , قیمت ارزان , هزینه نگه داری پایین و اتصال آسان و کامل به یک منبع نیروی AC امتیازات اصلی موتورهای القایی AC هستند.انواع متنوعی از موتورهای القایی AC در بازار موجود است.موتورهای مختلف برای کارهای مختلفی مناسب اند.با اینکه طراحی موتورهای القایی AC آسانتر از موتورهای DC است , ولی کنترل سرعت و گشتاور در انواع مختلف موتورهای القایی AC نیازمند درکی عمیقتر در طراحی و مشخصات در این نوع موتورهاست.این نکته در اساس انواع مختلف ، مشخصات آنها ، انتخاب شرایط برای کاربری های مختلف و روشهای کنترل مرکزی یک موتورهای القایی AC را مورد بحث قرار می دهد.

از دلایل اهمیت موضوع شوک های الکتریکی و مکانیکی شدیدی می باشد که در زمان راه اندازی به شبکه برق رسانی و موتور وارد و سبب استهلاک شدید دستگاه های موجود و بالا بردن هزینه های اقتصادی می شود . بنابراین استفاده از راه انداز های مناسب بخصوص در مورد موتورها با توان های بیش از چندین اسب بخار در کاهش هزینه های برق مصرفی و نیز هزینه های نگهداری و تعمیر تاثیر بسزایی دارد.

 

فهرست مطالب

مقدمه

فصل 1- کلیات موتور آسنکرون سه فاز

1-1- ساختمان موتورهای القایی سه فاز

1-1-1- استاتور

1-1-2- رتور

1-1-3- حلقه های لغزان

1-1-4- جاروبک ها

1-1-5- یاتاقان و بدنه

1-2- عملکرد موترهای القایی سه فاز

1-2-1- موتور ساکن

1-2-2- مکانیزم تولید گشتاور در موتور القایی ( آسنکرون )

1-2-3- موتور گردان

1-2-4- موتور در شرایط ماندگار

1-3- موتور فقس سنجابی

فصل 2- انواع روشهای راه اندازی موتور القایی سه فاز

2-1- انواع روشهای راه اندازی معمولی

2-2- روش راه اندای مستقیم

2-3- روش راه اندازی توسط افزایش مقاومت رتور

2-3-1- موتورهای رتور سیم پیچی شده

2-3-2- Liquide starter

2-3-3- درایور راه اندای کرامی

2-3-4- راه اندازی موتورهای قفس سنجابی با توجه به جریان و مقاومت رتور

2-4- انتخاب ولتاژ موتور

2-4-1- راه اندازی موتور قفسه ای با کاهش ولتاژ استاتور

2-5- راه اندازی با استفاده از کلید ستاره مثلث

2-6- روش کلاج گریز از مرکز

2-7- پیک جریان حین راه اندازی

2-8- دینامیک راه اندازی

2-9- راه اندازی موتورهای بزرگ به کمک خازن

2-9-1- مشکل راه اندازی موتورهای القایی بزرگ

2-9-2- عملکرد یک سیستم راه اندازی خازنی

فصل 3- راه اندازی تریستوری موتورهای القایی

3-1- مقدمه

3-2- مدهای کنترل

3-2-1- کنترل راه اندازی

3-2-2- کنترل شتاب راه اندازی

3-3- مشخصات راه اندازهای تریستوری

3-4- شرح مدارهای متداول راه اندازهای تریستوری

3-5- مدار قدرت

3-5-1- معرفی تریستور

3-6- مدار فرمان

3-6-1- مدار آتش کننده

3-6-2- مدار تقویت کننده

3-6-3- مزیت عمده راه اندازی موتور به شیوه تریستوری و انتقال زاویه آتش

3-6-4- مدار خطای جریان

3-7- طراحی و بررسی مدارعملی و ساده راه انداز نرم موتور آسنکرون (القایی)

3-7-1- کنترل

3-7-2- نوسانساز موج دندانه اره ای

3-7-3- کنترل زاویه آتش

3-7-4- مقایسه کننده

3-7-5- ایزوله کننده مدار قدرت و مدار فرمان

3-7-6- رله اضافه ولتاژ و افت ولتاژ

3-7-7- رله اضافه جریان (Over Current)

3-8- نظام هماهنگ v/f

3-8-1- لزوم استفاده از نظام ثابت

3-8-2- توضیح درباره PWM

3-8-3- مدارات اینورتر

3-8-4- رکتیفایرها

3-9- مقایسه قیمت تمام شده انواع راه اندازها

3-10- نتیجه

 

 


اولین دیدگاه را شما بگذارید

  

عنوان پروژه بررسی ساختمان و طرز کار انواع موتورهای الکتریکی تک فاز فرمت فایل اصلی doc قابل ویرایش با ورد تعداد صفحات 65 شرح مختصر پروژه در این پروژه سعی بر این شده است که ساختمان و طرز کار و کاربرد انواع موتورهای تک فاز تا حد نیاز دانشجویان کاردانی مورد بررسی قرار گیرد
دسته بندی برق
فرمت فایل doc
حجم فایل 3895 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 65
دانلود فایل ورد(Word) پژوهش بررسی ساختمان و طرز کار انواع موتورهای الکتریکی تک فاز

فروشنده فایل

کد کاربری 14482

عنوان پروژه : بررسی ساختمان و طرز کار انواع موتورهای الکتریکی تک فاز

فرمت فایل اصلی: doc قابل ویرایش با ورد

تعداد صفحات : 65

شرح مختصر پروژه : در این پروژه سعی بر این شده است که ساختمان و طرز کار و کاربرد انواع موتورهای تک فاز تا حد نیاز دانشجویان کاردانی مورد بررسی قرار گیرد.به طور کلی انواع موتورهای الکتریکی که در شبکه های برق تک فاز جریان متناوب استفاده می شوند جزء ماشین های مخصوص به حساب می آیند. از آنجا که موتور های الکتریکی تک فاز بسیار متنوع هستند، لذا هر یک بنا بر ویژگی های خود در جایی کاربرد دارند.این موتورها در قدرت های کم معمولاً تا 4 کیلو وات ساخته می شوند.

 

علاوه بر دسترسی ساده به برق تک فاز در هر مکان، سازندگان لوازم خانگی، دلیل اصلی استفاده از موتورهای الکتریکی تک فاز را قیمت ارزان و مشخصه گشتاور دور خاص این موتورها می دانند.به طور کلی موتورهای تک فاز به سه دسته کلی تقسیم می شوند:

1- موتور القایی تک فاز

2- موتور یونیورسال

3- موتور سنکرون تک فاز

همان گونه که میدانید عامل ایجاد چرخش در موتورهای القایی سه فاز، ایجاد میدان دوار در داخل استاتور می باشد. در صورتی که با عبور جریان AC تک فاز از یک سیم پیچ میدان ضربانی ایجاد می شود.برای ساختن موتور القایی تک فاز، باید بتوان با ابتکاری خاص میدان دوار ایجاد نمود. هر چند طرح های ارائه شده در جهت ایجاد میدان دوار دارای نواقصی است اما برای چرخش موتورهای با توان کم کافی میباشد.در واقع چگونگی القای ولتاژ در هادی های رتور و چرخش آن در موتورهای سه فاز و تک فاز شبیه یکدیگر است از این رو به دلیل سادگی ساختمان موتورهای القایی تک فاز، رتور همه? آنها را از نوع قفسه سنجابی می سازند.

 

امروزه موتورهایی که برای کار با منبع یکفاز طرح می شوند با انواع مختلف ساخته شده و در منازل ادارات ، کارخانه ها ، کارگاه ها و شرکتهای تجارتی و غیره بطور وسیعی مورد استفاده قرار می گیرند.موتورهای کوچک مخصوصاً با قدرت کسر اسب بخار کاربرد فراوان دارند بطوریکه پیشرفت محصولات جدید سازندگان سفینه های فضائی ، هواپیماها ، ماشینهای تجارتی ، ماشین های ابزار و غیره در سایه طرح موتورهای با قدرت کسر اسب بخار امکان پذیر می باشد.چون لزوماً عملکرد و موارد استعمال موتورها بسیار گوناگون است


 


اولین دیدگاه را شما بگذارید

  

عنوان پروژه نیروگاه های بادی فرمت فایل اصلی doc قابل ویرایش با نرم افزار ورد word تعداد صفحات 127 شرح مختصر پروژه پروژه حاضر که با عنوان دانلود پروژه نیروگاه های بادی آماده شده به بررسی نیروگاه های بادی پرداخته است
دسته بندی برق
فرمت فایل doc
حجم فایل 5946 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 127
دانلود فایل ورد(Word) پژوهش نیروگاه های بادی

فروشنده فایل

کد کاربری 14482

عنوان پروژه : نیروگاه های بادی

فرمت فایل اصلی : doc قابل ویرایش با نرم افزار ورد word

تعداد صفحات : 127

شرح مختصر پروژه : پروژه حاضر که با عنوان دانلود پروژه نیروگاه های بادی آماده شده به بررسی نیروگاه های بادی پرداخته است. یک نیروگاه بادی یا مزرعه? بادی، مجموعه‌ای از چندین توربین بادی است که در یک مکان قرار گرفته‌اند. یک نیروگاه بادی بزرگ می‌تواند شامل چندصد توربین بادی باشد. چنین مجموعه‌ای می‌تواند بر روی دریا قرار گرفته باشد. کشور ایران از لحاظ منابع مختلف انرژی یکی از غنی ترین کشورهای جهان محسوب می‌گردد، چرا که از یک سو دارای منابع گسترده سوختهای فسیلی و تجدید ناپذیر نظیر نفت و گاز است و از سوی دیگر دارای پتانسیل فراوان انرژیهای تجدید پذیر از جمله باد می‌باشد.

مزایای نیروگاه های بادی عبارتند از :1) قیمت پایین توربینهای برق بادی در مقایسه با دیگر صورت‌های انرژیهای نو 2) کمک درجهت ایجاد اشتغال در کشور 3) عدم آلودگی محیط زیست . از دیگر مزایای استفاده از این انرژی، عدم نیاز توربین بادی به سوخت، رایگان بودن انرژی، توانایی تامین بخشی از تقاضاهای انرژی برق، کمتر بودن نسبی قیمت انرژی باد نسبت به انرژی فسیلی در بلند مدت، استفاده از توربین‌های بادی برای آبکشی از چاه به ویژه در مناطق دور از شبکه برق سراسری، تنوع بخشیدن به منابع انرژی و ایجاد سیستم پایدار انرژی، قدرت مانور زیاد در بهره برداری( از چند وات تا چندین مگاوات)، عدم نیاز به آب عدم نیاز به فضای زیاد، کمتر بودن هزینه‌های جاری و سرمایه گذاری انرژی باد در بلند مدت و افزایش قابلت اطمینان در تولید انرژی برق می‌باشد.

در این پروژه در فصل اول کلیاتی در مورد انرژی باد ، چگونگی تولید باد ومنشأ آن که از فاکتورهای اساسی می‌باشد ارائه شده است.در فصل دوم به انواع توربین‌های بادی از حیث اندازه و محل نصب، عملکرد، ساختمان توربین‌های بادی و در نهایت به اجزای مختلف یک توربین بادی مختصراً اشاره شده است.فصل سوم به بررسی روش‌های مختلف تولید انرژی الکتریکی اختصاص دارد که با استفاده از ماشین های الکتریکی زیر قابل انجام می باشد.1-ماشین‌های القایی 2- ژنراتورهای مغناطیس دائم 3- ژنراتورهای سنکرون . در فصل چهارم نیروگاه‌های بادی در ایران و تحقیقات انجام شده بررسی شده است.در نهایت در فصل آخر درباره این نیروگاه‌ها به نتیجه گیری و پیشنهاد پرداخته شده است.

 

بزرگ‌ترین نیروگاه بادی دنیا، نیروگاه بادی روسکو در تکزاس آمریکا است که توان نامی 781?5 مگاوات دارد.در کشور ما ایران قابلیتها و پتانسیل‌های مناسبی جهت نصب و راه اندازی توربین‌های برق بادی وجود دارد، که با توجه به توجیه پذیری آن و تحقیقات، مطالعات و سرمایه گذای که در این زمینه صورت گرفته، توسعه و کاربرد این تکنولوژی چشم انداز روشنی را فراروی سیاست گذاران بخش انرژی کشور در این زمینه قرار داده است.

در ادامه فهرست مطالب پروژه نیروگاه های بادی را مشاهده میفرمایید :

چکیده
مقدمه
فصل 1- کلیات انرژی باد
1-1- بحران انرژی در جهان و ضرورت ایجاد تنوع در سبد انرژی
1-2- مصرف انرژی در جوامع
1-3- مزایا و دلایل بهره برداری از انرژی باد
1-4- باد و منبع انرژی آن
1-5- انواع بادها
1-5-1- بادهای محلی
1-5-2- بادهای موسمی
1-5-3- بادهای تجارتی
1-5-4- بادهای غربی
1-6- طبقه بندی بادها بر اساس میزان نیرو
1-7- جدول بوفورت
1-8- تاریخچه استفاده از انرژی باد
1-9- نیروگاه‌های بادی
1-9-1- مزایای نیروگاه‌های بادی
1-9-2- مشخصه‌های نیروگاه‌های بادی
1-10- توزیع سرعت باد
1-11- محدودیت‌های تولید
1-12- ضریب ظرفیت
1-13- پیش‌بینی پذیری
فصل 2- توربین‌های بادی
2-1- تعریف توربین بادی
2-2- کاربرد توربینهای بادی
2-2-1- کاربردهای غیرنیروگاهی
2-2-2- کاربردهای نیروگاهی
2-3- انواع توربینهای بادی
2-3-1- تقسیم بندی از نظراندازه
2-3-2- تقسیم بندی توربینهای بادی از نظر استقرار
2-4- عملکرد توربین بادی
2-5- ساختمان پره‌های توربین بادی
2-6- مقایسه تاثیر نیروی باد بر توربین‌های عمودی و افقی
2-7- تنظیم دور توربین‌های بادی
2-8- تنظیم دور توربین‌های بادی
2-9- قرار دادن توربین در جهت باد
2-10- کارکرد توربین‌های بادی د ر انواع بادها
2-11- انرژی دریافتی از توربین
2-12- توان پتانسیل توربین
2-13- ضریب یکپارچگی
2-14- ضریب سرعت نوک
2-15- نیروگاه برق بادی
2-16- قسمتهای نیروگاه بادی
2-16-1- برج
2-16-2- روتور
2-16-3- ژنراتور
2-17- اجزاء اصلی نیروگاه بادی محور افقی
2-18- اجزاء مختلف یک توربین بادی ساخت ایران
فصل 3- ژنراتورهای مورد استفاده در نیروگاه بادی
3-1- مقدمه
3-2- بررسی روشهای مختلف تولید قدرت
3-2-1- ژنراتور سنکرون
3-2-2- ژنراتورهای القایی
3-2-3- ژنراتورهای مغناطیسی دائم
3-3- ترانسفورماتور ها
3-4- تنظیم کننده‌های ولتاژ
3-5- تنظیم کننده بار
3-6- نتیجه گیری
فصل 4- نیروگاه‌های بادی در ایران
4-1- مقدمه
4-2- موقعیت جغرافیایی ایران
4-3- بادهای ایران
4-4- پتانسیل منابع انرژی باد در ایران
4-5- خلاصه دو مطالعه برای تعیین محل نصب توربین باد
4-5-1- بررسی انرژی باد در منطقه منجیل
4-5-2- مطالعه آماری باد در حاشیه مناطق کویری ایران
4-6- پروژه‌های نیروگاه‌های بادی
4-6-1- سایت منجیل
4-6-2- سایت رودبار
4-6-3- نیروگاه بینالود
4-7- پروژه پتانسیل سنجی و تهیه اطلس باد کشور
4-7-1- اهداف پروژه
4-8- پروژه خرید تضمینی برق از منابع تجدیدپذیر
4-8-1- اهداف پروژه
4-8-2- آمار تقاضاص بخش خصوصی
4-9- پروژه مطالعات مقدماتی و طراحی مفهومی توربین بادی مگاواتی ملی
4-9-1- اهداف پروژه
4-10- پروژه طراحی، ساخت و نصب توربین بادی 10 کیلووات سهند تبریز
4-10-1- تعریف پروژه
4-10-2- شرح فعالیت ها
4-11- پروژ ه توربین بادی در زهک
4-12- سایر پروژه ها
فصل 5- نتیجه گیری و پیشنهاد
5-1- مقدمه
5-2- اهمیت نیروگاه‌های بادی
5-3- لزوم گسترش استفاده از منابع تجدیدپذیر در تولید انرژی
5-3-1- ارتقاء امنیت عرضه انرژی
5-3-2- تولید پراکنده و کاهش اتکا به شبکه‌های سراسری انتقال انرژی
5-3-3- اشتغال‌زائی و توسعه نواحی دور افتاده
5-4- نگرانی‌ها در زمینه مصرف انرژی
منابع و مراجع

 


اولین دیدگاه را شما بگذارید

  

عنوان کامل مقایسه و بررسی اقتصادی و فنی خطوط و کابل های AC و DC دسته مهندسی برق قدرت فرمت فایل WORD (قابل ویرایش) تعداد صفحات پروژه 101 ______________________________________________________ بخشی از مقدمه با توجه به رشد روز افزون مصرف انرژی الکتریکی ، روش های تولید و انتقال آن ،که بعنوان نمونه سیستم های قدرت HVAC می باشد
دسته بندی برق
فرمت فایل doc
حجم فایل 5693 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 101
فایل ورد(Word) پژوهش مقایسه فنی خطوط و کابل های AC و DC

فروشنده فایل

کد کاربری 14482

 

عنوان کامل: مقایسه و بررسی اقتصادی و فنی خطوط و کابل های AC و DC
دسته: مهندسی برق - قدرت
فرمت فایل: WORD (قابل ویرایش)
تعداد صفحات پروژه: 101
______________________________________________________
بخشی از مقدمه:
با توجه به رشد روز افزون مصرف انرژی الکتریکی ، روش های تولید و انتقال آن ،که بعنوان نمونه سیستم های قدرت HVAC می باشد بصورت گسترده توسعه یافته است و بنا به ضرورت افزایش قابلیت اطمینان و تامین شرایط فنی و اقتصادی هر چه مطلوب تر و بالا بردن کیفیت و توان تولیدی ،این سیستم ها را ، به شبکه های به هم پیوسته تبدیل کرده است از طرفی توسعه مصرف و بروز مشکلات فنی در سیستم های HVAC از قبیل پایداری ،افزایش تلفات، افزایش سطح ایزولاسیون و سطح اتصال کوتاه و همچنین بروز مشکلات اقتصادی از قبیل افزایش مصرف مس،افزایش هزینه ساخت و طراحی دکل هاو افزایش وسایل عایقی مانند مقره ها،باعث شده که علاوه بر شبکه های HVAC ، انتقال انرژی بوسیله شبکه های HVDC نیز مورد توجه و بررسی قرار گیرند.
کلید واژه ها:
1-شبکه
2-سیستم
3-کابل
4-هادی
5- برج یا دکل
6- مقره
7- جریان متناوب فشار قوی
8- جریان مستقیم فشار قوی
پیشگفتار:
بی شک مبانی پیشرفتهای بنیادین هر جامعه بر پایه رشد و ترقی هر چه بیشتر کاربرد علوم در آن جامعه و دستیابی به تکنولوژی نوین قرار دارد. در این میان نقش و مسئولیت دانشگاهیان و متخصصین بسیار سنگین بوده و هر یک وظیفه دارند نسبت به علم و تخصص خود تلاش همه جانبه ای را پیگیری کنند.
گسترش سیستم های قدرت، افزایش توانهای انتقال یافتنی، توسعة جغرافیایی حوزه های تحت پوشش سیستم های برق، به هم پیوستن شبکه های برق رسانی کشورهای همجوار که شاید با فرکانسهای متفاوتی کار کنند و مسائل پایداری و افت توان در شبکه های رایج انتقال، نیاز به استفاده از شیوه های جدید انتقال را افزایش داده است.
امروزه با پیشرفت تکنولوژی یکسو کننده های با قدرت بالا و ارزان شدن قیمت آنها و همچنین افزایش ارتباطات بین المللی بین کشورها و حتی قاره های مختلف که ضرورت انتقال قدرت در فواصل بسیار طولانی را به دنبال خود دارد، باعث شده که شبکه های انتقال قدرت DC مجهز به مبدلهای تریستوری نسبت به شبکه های انتقال AC از نظر اقتصادی مقرون به صرفه شوند. این امر خود باعث افزایش چشمگیر انتقال انرژی به صورت DC شده است. همچنین مینیمم کردن تلفات سیستم یکی از پارامترهای بسیار مهم در طراحی شبکه های انتقال انرژی محسوب می شود و از آنجا که تلفات خطوط انتقال DC به مراتب کمتر از خطوط انتقال AC می باشد. لذا کاربرد این نوع سیستم ها در سالهای اخیر با طولانی تر شدن طول خطوط انتقال افزایش چشمگیری پیدا کرده است و این باعث شده که به جای ساختن نیروگاههای جدید فسیلی یا اتمی در نزدیکی مراکز مصرف و انتقال آن توسط خطوط HVAC ، از نیروگاههای دوردست، انرژی ارزان را توسط خطوط HVDC به مراکز مصرف منتقل نموده و علاه بر قیمت انرژی کمتر، مسائل زیست محیطی را نیز نداشته باشیم.



فصل اول: آشنایی با خطوط انتقال AC و DC

1-1-مقدمه

1-2-مدارهای سه فاز

1-3-قدرت در مدارهای سه فاز

1-4- تعریف خط انتقال سه فاز دو مداره

1-5-سیستم شش فازه

1-6-ولتاژهای مختلف در آرایش شش فازه

1-7-قابلیت انتقال : (6 فاز با 3 فاز دو مداره)

1-8-انتقال به صورت جریان مستقیم فشار قوی

1-9-طبقه بندی خطوط HVDC

فصل دوم: هادیها در خطوط انتقال AC و DC

2-1- مقدمه

2-2- جنس هادیهای خطوط انتقال

2-3- انواع هادیهای خطوط انتقال نیرو

2-3-1- هادی تمام آلومینیومی (AAC)

2-3-2-هادی آلیاژ آلومینیوم، آلملک – آلدری

2-3-3- هادی آلومینیومی با مغزی فولادی (ACSR)

2-3-4- هادی آلومینیومی با مغزی آلیاژی (ACAR)

2-3-5- هادیهای با تلفات کم (SLAC)

2-3-6- هادی GTACSR

2-3-7- هادی فولادی با روکش مس (Copper Clad Steel)

2-3-8- هادی فولادی با روکش آلومینیوم (Aluminium Clad Steel)

2-4- هادیهای مورد استفاده در سیستم HVDC

فصل سوم: مقره ها در خطوط انتقال AC و DC

3-1- مقدمه

3-2- جنس مقره ها

3-2-1-مقره های چینی

3-2-2- مقره های شیشه ای

3-2-3- مقره های پلاستیکی (Composite Insulators)

3-3- طراحی شکل مقره ها

3-4- انواع مختلف مقره ها

3-4-1- مقره چرخی (Spool Insulator)

3-4-2- مقره سوزنی (Pin Type Insulator)

3-4-3- مقره بشقابی (Disk Insulator)

3-4-3-1- مقره بشقابی استاندارد

3-4-3-2- مقره بشقابی ضد مه (Anti Fog Insulator)

3-4-3-3- مقره های آئر و دینامیک (Open Profile)

3-4-3-4-مقره زنگوله ای شکل (Bell Type Insulator)

3-4-4-مقره های یکپارچه (Long rod Insulator)

3-4-5- مقره های بوشینگ (Bushing Insulator)

3-4-6- مقره اتکائی (Post Insulator)

3-4-7- مقره های سرکابل (Sealing end Insulator)

3-4-8- مقره های پلاستیکی (Composite Insulator)

3-4-9- مقره های متفرقه

3-5- مقره ها در خطوط DC



فصل چهارم: برج ها در خطوط انتقال AC و DC

4-1-مقدمه

4-2- انواع برجها

4-2-1- برج وسط خط(Tangent)

4-2-2-برج زاویه (Angle)

4-2-3-برج انتهایی (Terminal)

4-3- پارامترهای اساسی در طرح برجها

4-3-1- حداقل و حداکثر فاصله بین فازها

4-3-2- شکل زنجیره مقره

4-3-3- انواع برجهائی که معمولاً در خطوط انتقال بکار می روند

4-3-3-1- برج Waist type (کله گربه ای)

4-3-3-2- برج Vertical

4-3-3-3-برج نوع Delta

4-4- زاویه حفاظت روی برج (Shieding Angle) و فاصله هوائی بین سیم محافظ و هادی
در وسط اسپن (Mid span clearance)

4-5- فاصله عمودی لازم برای حفاظت در برابر پدیده گالوپینگ

4-6- دیاگرام فاصله هوائی لازم از برج برای تجهیزات تحت بار در شرایط عادی و غیر عادی
خط

4-7-توصیه های کلی

4-11-برج ها در خطوط DC

4-12- امکان تبدیل برجهای موجود AC به DC

فصل پنجم: مقایسه و بررسی کلی خطوط انتقال AC و DC

5-1-مقدمه

5-2-مقایسه نسبی خطوط انتقال DC و AC

5-2-1- مسائل فنی

5-2-2- قابلیت اطمینان

5-2-3- مسائل اقتصادی

5-3- مزایای اقتصادی خطوط انتقال HVDC نسبت به HVAC

5-3-1- انتقال مسافت طولانی

5-3-2- انتقال به وسیله کابل

5-4- مقایسه وزن مس در خطوط قدرت AC و DC

5-4-1- شبکه با خط هوائی

5-4-2-شبکه کابلی

5-5-مقایسه نسبی خطوط HVDC و HVAC از نظر ولتاژ عایقی و توان انتقالی

5-6- قدرت راکتیو و تنظیم ولتاژ در خطوط AC و DC

5-7-روش دوم: مقایسه توان اکتیو خطوط AC و DC

5-8- تلفات و سطح ایزولاسیون در خطوط AC و DC

5-8-1- تلفات در خطوط AC و DC

5-8-2- مقایسه سطح ایزولاسیون در خطوط انتقال AC و DC به روش دوم

5-9- بررسی اقتصادی

5-10- کرونا در خطوط DC و AC

5-10-1-نویز کرونا
مراجع

 


اولین دیدگاه را شما بگذارید

  

گیف تصویری مصرف اب یخ بعد از حمام ممنوع
دسته بندی وکتور
فرمت فایل zip
حجم فایل 172 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 1
گیف تصویری مصرف اب یخ بعد از حمام ممنوع

فروشنده فایل

کد کاربری 14488

گیف تصویری مصرف اب یخ بعد از حمام ممنوع/با سلام و احترام و خسته نباشید از اینکه فروشگاه ما را برای خرید محصولات اینترنتی خود اننتخاب نموده اید از شما سپاسگزاریم"با تشکر"

 


اولین دیدگاه را شما بگذارید

  

گیف صوتی با خوردن صبحانه سالم مواد مورد نیاز بدنتان را تامین کنید
دسته بندی وکتور
فرمت فایل zip
حجم فایل 494 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 1
گیف صوتی با خوردن صبحانه سالم مواد مورد نیاز بدنتان را تامین کنید

فروشنده فایل

کد کاربری 14488

گیف صوتی با خوردن صبحانه سالم مواد مورد نیاز بدنتان را تامین کنید/با سلام و احترام و خسته نباشید از اینکه فروشگاه ما را برای خرید محصولات اینترنتی خود انتخاب نموده اید از شما سپاسگزاریم"با تشکر"

 


اولین دیدگاه را شما بگذارید

  


لطفا از این سایت نیز دیدن فرمایدد: Taghavi.sellu
هاست